fbpx
Bel of mail ons: +32 471 89 88 13 info@zenparels.be

STRESS VERMINDEREN

Hoe kan je stress verminderen?


Hadden we maar een knopje om stress aan en af te zetten! Helaas is dit niet zo.


We hebben stress nodig. Er bestaat zoiets als positieve stress, ook wel drive genoemd. Deze helpt ons een gezonde druk te voelen om succesvol in het leven te staan. Maar helaas wordt stress vaak negatief wanneer je te veel druk ervaart. Stress veroorzaakt dan allerlei fysieke (spierspanning of hoofdpijn,…) of mentale (angsten, depressieve gedachten,…) problemen.

Met deze eenvoudige oefening kan je onmiddellijk je stress verminderen:
“Leg een hand op je buik en focus je alleen op je ademhaling. Adem vervolgens rustig in door je neus en voel je buik omhoog komen. Houd je adem even vast en adem langzaam uit via je mond. Herhaal deze  totdat je de spanning uit je lijf voelt verdwijnen”

Op tijd ont-spannen is dan de boodschap! Privé sauna en wellness zenparels biedt je een ruimte aan die je kan huren om helemaal tot jezelf te komen.
BOEKINGEN VOOR DE DAG ZELF, BEL ONS OP 0471 89 88 13