fbpx
Bel of mail ons: +32 471 89 88 13 info@zenparels.be

Je bezoek voorbereiden

Ben jij graag goed voorbereid op een saunabezoek?
Is het je eerste keer en twijfel je over wat je zoal nodig hebt?

Nadat je een sauna of arrangement boekt bij Zenparels sturen we je nog een e-mail met alle nodige informatie. Maar hier vind je al heel wat praktische dingen op een rijtje:

 

* Naakt of in badkleding
? Kies zelf waar jij je het comfortabelst bij voelt, we vragen je wel rekening te houden met onze hygiënevoorschriften (ter plaatse). Massages gebeuren op de blote huid. Je ondergoed kan je aanhouden en onze masseuse bedekt telkens de lichaamsdelen die op dat moment niet behandeld worden.

* Een kamerjas huren of meebrengen
? Je kan je eigen kamerjas meebrengen of ter plaatse een kamerjas huren.

* Badlinnen van het huis
? Het gebruik van kwalitatief en zacht badlinnen is inbegrepen in de prijs van je saunabezoek of arrangement. Voor elke klant leggen wij een stapeltje klaar.

* Slippers verplicht
? Het dragen van slippers is verplicht. Je kan ze zelf meebrengen of ter plaatse kopen.

* Douchegel, scrubzout, shampoo, conditioner en haardroger voor comfortabel genieten
? Dit staat allemaal voor jou klaar. Voor onze natuurlijke douchegels en scrubzouten kan je kiezen uit een waaier aan geuren, van ontspannend tot verkwikkend.

* Kies je geur
? Bij het begin van je bezoek kan je een geur kiezen. Van rustgevend tot energiek, van fris tot zuiders. Die geur verstuiven we dan zacht in de wellnessruimte. Want die kleinste details zijn van groot belang voor volop genieten.
Ook voor een massage voegen we de etherische olie van jouw keuze toe aan de massage-olie. Neem alvast een kijkje in ons geurmenu of kies ter plaatse. Wij adviseren je graag bij je keuze. 

* Stilte of muziek
? Of je nu houdt van stilte of van muziek, jij bepaalt de sfeer van je saunamoment. Het televisiescherm brengt je rustgevende beelden en zachte, meditatieve muziek. Breng je liever je eigen kalme muziek mee, dan verbinden we jouw USB-stick of smartphone met het scherm.

Heb je nog andere vragen? Contacteer ons dan gerust via 0471 89 88 13

Geuren & kleuren

We zijn er ons niet altijd van bewust maar geuren en kleuren hebben een sterk effect op onze stemming en op ons lichaam. Ze verkwikken, brengen tot rust, creëren een sfeer of verzachten de gedachten.

Net omdat ze zo persoonlijk zijn, leggen we de keuze van geuren en kleuren tijdens een saunabezoek in jouw handen. Want jij weet wat goed voelt en wat je nodig hebt.


Kleuren

In de infraroodcabine warmt je lichaam heerlijk door. Maar ook de gloed van de kleur die jij kiest, heeft invloed op je lichaam: van ontspannend tot versterkend. Neem even de tijd om wat te lezen in ons documentatiemateriaal ter plaatse en kies de kleur die jouw lichaam nodig heeft.


Geuren

Geur heeft een weldadig effect op hoofd en lichaam. Bij aankomst in Zenparels kies je uit ons ruim assortiment een geur die jij op dat moment het liefst hebt en die past bij het moment van de dag. Door die geur lichtjes te verstuiven in de wellnessruimte baad je niet alleen in warmte en water maar ook in een zacht geurbad.
Je kan kiezen voor enkelvoudige etherische oliën (bv. bergamot, sinaasappel, cederhout, lavendel) of voor samengestelde geuren van Doterra (bv. balance, air of breathe, citrus bliss).
Wij geven je graag ter plaatse uitleg, maar misschien verken je onze geuren liever al vooraf? Doe dan inspiratie op in ons geurmenu.

Ook voor je massage kan je een (andere) geur kiezen. Door hem toe te voegen aan de massage-olie brengt de massage jou tot totale ontspanning of deugddoende energie.