Over ons

Na jaren ervaring als online marketeer in zeer stressvolle jobs, deed een privé gebeurtenis me nadenken over mijn manier van leven.

Mijn motto is altijd geweest: doen wat je graag doet, streven naar geluk op elk niveau.

Naast mijn full-time job, had ik in mijn privéleven nog een extra fulltime job: stressmanagement. Het werd een hele zoektocht naar bruikbare tips, gezondheid bewaken, uitzoeken wat werkt, leren de knop omdraaien,….

Ontspanning was geen optie maar een must.

Door een samenloop van omstandigheden besloot ik samen met mijn ondernemende partner, die actief is in de bouwsector, een privé-wellness te starten. Zorgen voor mezelf en zorgen voor anderen zit in mijn genen. Vanaf dag 1 klopte het plaatje. Ik geef mijn fulltime job als marketeer op, om stapsgewijs bezig te zijn met rust creëren en aanbieden. Zelf tot rust komen, andere tot rust brengen. Mijn expertise in stressmanagement, mijn vele wellness ervaringen en mijn ervaring als marketeer zullen vanaf nu ten dienste staan van ZENPARELS.

ZENPARELS is een uitgekomen droom. Ik zal deze zaak met zorg, gedrevenheid en integriteit runnen en helemaal mezelf zijn. Elke stap weloverwogen en gericht op de gebruikers, de klanten, die zich kunnen verwachten aan een unieke ervaring van zenparels…