fbpx
Bel of mail ons: +32 471 89 88 13 info@zenparels.be

Kijk eens rond

Wil je de sfeer opsnuiven van Zenparels? Dan nemen we je graag mee in deze rondleiding. Kijk of lees. Of allebei. Ook ter plaatse krijg je nog de nodige uitleg.

Wie Zenparels binnenstapt, laat de drukte van de wereld achter zich. Je zen-ervaring begint dus bij onze voordeur. Maar vooral bij jezelf: want jij gaf jezelf (of iemand anders) kostbare tijd cadeau.
Tijd van herbronnen en pure ontspanning.

De overgang van buitenwereld naar sauna gebeurt via de sanitaire ruimte die de toon zet van de warme sfeer. Je kan er je kleren inwisselen voor je kamerjas en kiezen uit een waaier aan natuurlijke douchegels en scrubzouten. Voor elke klant ligt er een stapeltje zacht en kwalitatief badlinnen klaar.
En dan is het een kleine stap naar totale kalmte: kom helemaal bij jezelf in de gezellige wellnessruimte. Die is minimalistisch maar comfortabel en rustgevend ingericht. Bepaal zelf de sfeer dankzij de verlichting en de etherische olie die je koos bij het binnenkomen.

In onze wellnessruimte kan je je verwarmen in een sauna/infraroodcabine met kleurentherapie. Wil je weten welke kleur op dat moment het meest weldadig is voor jouw lichaam en geest, lees het dan rustig na in de informatie die je er vindt. Zet je wellnesstijd op eigen tempo verder in het bubbelbad, de dubbele regendouche, de hammam of kom op adem in de loungeruimte.

De grote glaspartij geeft je uitzicht op en toegang tot de zuid-georiënteerde privétuin. Maak er contact met jezelf, de natuur en kom er verder tot rust in de natuurlijke zwemvijver, de buitenjacuzzi en de saunabarrel. Geniet van de zon op het terras met ligbedden of van de schaduw in de loungehoek.

Wil je je sauna-ervaring helemaal compleet maken? Kies dan voor een massage-arrangement of boek aanvullend op je saunabezoek een andere professionele wellness-behandeling zoals een pakking, gelaatsverzorging, manicure/pedicure …

Wie ook zijn innerlijke mens niet wil vergeten, reserveert een parelend ontbijt-arrangement, een zalig tapas-arrangement, een lente-energie-arrangement of een hapje-tapje-arrangement.
Ook ons aanbod aan drankjes, hapjes en menu ‘s stellen wij zorgzaam samen.

Ben je toe aan totale ontspanning én lekker genieten? Dan is ons luxe-verwenarrangement misschien wel de top voor jou?Aanbevelingen van klanten:

BOEKINGEN VOOR DE DAG ZELF, BEL ONS OP 0471 89 88 13
Wij gaan voor 100% tevreden klanten.